‘Bloed, zweet en tranen’ gingen ook dit jaar weer gepaard met de vaststellen van de invulling, het aanleveren van alle artikelen, het foto- en advertentiemateriaal, het dit jaar [ 2017 ] volledig vernieuwde ontwerp, de opmaak, het tijdig aanleveren bij drukker [ dit jaar nóg eerder ivm [school-] vakanties en feestdagen ], tot en met de huis-aan-huis-verspreiding [ 55.000 adressen ], in de gehele Kempen. Maar het eindresultaat mag er zijn, ook al zeggen we het zelf.

COVER_OMLOOPKRANT_SCREENSHOT

Hier eerder online al te lezen en nu dus óók bij u in de brievenbus! Vergeet vooral het midden-katern mee te nemen naar de koers. Daarin staan alle deelnemende ploegen, de renners en uiteraard de gedetailleerde parcours-beschrijving met daarbij ook tips waar het aangenaam toeven is en waar u ook de renners ook nog eens prima kunt zien. Ook de gebruikelijke kaart ontbreekt dit jaar niet zodat u nóg gemakkelijker uw weg kunt vinden en zo op zoveel mogelijk punten, de renners en de volgkaravaan kunt zien passeren!

We gaan u toch ook zien op zaterdag 20 en/of zondag 21 mei? Ergens in de Kempen langs het parcours en/of bij de finish op de Dorpstraat in Veldhoven! Tot dan!