Omloop der Kempen is op zoek naar versterking sponsorcommissie 

In het weekend van 25 & 26 mei 2024 zal de 75e editie plaatsvinden van de Omloop der Kempen en daarmee is de Veldhovense wielerklassieker de oudste van Nederland. Uiteraard kan een dergelijk evenement alleen plaatsvinden met de financiële steun van het bedrijfsleven en de Omloop der Kempen prijst zich dan ook gelukkig met een grote groep trouwe sponsors.

De jaarlijkse werving van bestaande en potentiële sponsors is de taak van de sponsorcommissie, die er ook voor zorgt dat de sponsors hiervoor worden beloond met gepaste uitingen op gebied van exposure & hospitality. Dit vertaalt zich o.a. in de aankleding van de finishstraat, VIP-tent en de uitgave van de jaarlijkse Omloopkrant.

Om de continuïteit van de Omloop te waarborgen en verder te professionaliseren is de sponsorcommissie op zoek naar versterking. “Voor de contacten met sponsors en adverteerders zoeken wij vrijwilligers die op werkdagen overdag beschikbaar kunnen zijn”, aldus Wim Goossens, coördinator van de sponsorcommissie. “Maar ook mensen die willen helpen om exposure & hospitality vorm te geven zijn uiteraard van harte welkom”.

Meer informatie over de Omloop der Kempen kan worden gevonden op www.omloopderkempen.nl. Kandidaten voor de sponsorcommissie kunnen zich melden bij wim@omloopderkempen.nl