HOSPITALITY

Uiteraard ook exposure, goodwill, informeel netwerken èn bovendien een prachtige ervaring. En/of actief deelnemen aan de 20e La Trappe Abdijentocht’ om zo de prachtige Kempen fietsend te ervaren met uw genodigden, collega’s, werknemers. Of beide!

VIP2017_1

Als organisator van het Zuid-Oost Brabants grootste wielerevenement en, na de Ronde van Noord-Holland, Nederlands oudste klassieker [ sinds 1948 ], bieden wij u en uw bedrijf ook de optie om uw relaties en/of personeel in de watten leggen. Zo kunt u hen van een prachtige, gezellige, sfeervolle en sportieve wielerdag laten genieten door bijvoorbeeld:

18.05 ZATERDAGMIDDAG VANAF 17:00 UUR:  INFORMEEL GENIETEN VAN TOPSPORT. NEDERLANDS OUDSTE VROUWENKLASSIEKER MET INTERNATIONALE UCI ELITE-VROUWEN EN BELOFTEN-!

GASTEN / RELATIES: Dit Wielerweekend opent al om 17:00 uur met de ploegenvoorstelling van de 23e editie van de #ODK Vrouwenklassieker voor UCI Elite-Vrouwen en -Beloften op de kiosk op de Plaatste om klokslag 18:00 uur te vertrekken voor 7 x 17 km door de Kempen. Op de eveneens zeer sfeervolle aankomst-locatie aan de Dorpstraat in Veldhoven en in of rondom de aldaar direct aan de finish opgestelde VIP-tent, kunt u vervolgens samen met uw gasten/relaties, onder het genot van een hapje en een drankje, genieten van de altijd unieke wieler-ambiance tijdens de wedstrijd die vooraf gaat aan de eerste van twee doorkomsten en uiteindelijk om ± 21:00 uur de finish van de UCI Elite-Vrouwen en -Beloften na in totaal 120 km!

In het verleden betraden al vele grootheden al eens ons podium. Daarbij ondermeer meervoudig wereldkampioene Leontien van Moorsel. Kersvers Nederlands èn Wereldkampioene op weg 2017 in het Noorse Bergen; Chantal Blaak [2e in 2010], Europees Kampioene op de weg 2017 in het Deense Herning; Marianne Vos [2 x 1e in 2010 èn 2011]. Ook [ zie foto ] wereldkampioene tijdrijden 2017 en wereldkampioene op de weg 2019; Annemiek van Vleuten [1e in 2015] stond in Veldhoven op ons podium!

19.05 ZONDAGMORGEN VANAF 08:30 UUR: INDIVIDUEEL OF ALS GROEP ACTIEF DEELNEMEN AAN DE 20e ‘La Trappe Abdijentocht’

INDIVIDUEEL / BEDRIJVENTEAM / RELATIES / GASTEN OF COLLEGA’S: 

U kunt amen met uw relaties uw personeel en/of collega’s, individueel of als groep ook zelf deelnemen aan de ‘20e La Trappe Abdijentocht’ die wij eveneens organiseren i.s.m. TCT’93 uit Tilburg. U kunt al vertrekken vanaf 08:30 uur tot uiterlijk 11:00 uur. Een unieke start met volop wielerambiance omdat uw start direct voorafgaat aan de ploegenvoorstelling en de officiële start van de Elite-Mannen en Beloften in de Nederlandse Loterij TOPCOMPETITIE 2020 met TV-uitzending op EUROSPORT 1!

U heeft de keuze uit 2 afstanden t.w. 65 of 125 KM! Deze prachtige toer-/prestatietocht brengt u en/of uw relaties, net zoals de Elite-Vrouwen op daags voordien op zaterdagavond en zoals de Elite-Heren op deze zondag, tot diep in onze schitterende Kempen! De sportiefsten van uw relaties zullen ongetwijfeld de langste van de twee keuze-afstand willen fietsen. Daarbij raken zij ondermeer de grens met België bij Hamont-Achel en de Abdij Achelse Kluis. Voor de minder geoefende, of minder getrainde sportievelingen is er de mogelijkheid om de kortste afstand van 65 KM te rijden. Maar ook zij zullen getrakteerd worden op een prachtig groen en bosrijk parcours in onze schitterende grensstreek; ‘De Kempen’. En vanzelfsprekend wordt iedereen die vanuit Veldhoven vertrekt halverwege goed opgevangen op een van de rustplaats halverwege het parcours bij de Abdij O.L.V Koningshoeven in Berkel-Enschot nabij Tilburg. En de starters vanuit Berkel-Enschot pauzeren deze dag in Veldhoven dat het epicentrum zal zijn van de Nederlandse wielersport! Bij terugkeer in Veldhoven zullen alle deelnemers de identieke aankomst- en ontvangstsfeer beleven en ondergaan zoals ’s ook de wedstrijdrenners later deze middag zullen ervaren! *(Heeft u vragen? Neem dan a.u.b. gerust contact op met een van de onderstaande contactpersonen).

[metaslider id=”8257″]

 

19.05 ZONDAG VANAF 11:00 UUR: DE GEHELE DAG INFORMEEL GENIETEN VAN TOPSPORT EN SFEER!

Al om 11:00 uur start deze Topsport-zondag met de ploegenvoorstelling van de Elite-Mannen op de De Plaatse. Exact om 12:00 klinkt het startschot In de loop van de middag om ± 15:30 uur volgt de apotheose. Dan passeert het peloton van de Elite-Mannen 2 x de finish om bij de derde doorkomst te finishen na ±190 km wedstrijd in hun klassieker die meetelt in de Nederlandse Loterij TOPCOMPETITIE. Nagenoeg alle renners die in voorgaande jaren op ons podium stonden werden vaak snel daarna professional. Dit bevestigt de waarde van winst in de Omloop der Kempen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan renners zoals; Joop Zoetemelk, Hennie Kuiper, Jean-Paul van Poppel, Niki Terpstra, Mathew Hayman [ AUS ], Sebastian Langeveld, Laurens ten Dam en Lars Boom. Er wordt dan ook uitgebreid verslag gegeven op het TV door de internationale en zeer populaire sportzender: EUROSPORT 1. In 2017, 2018 en 2019 keken ruim 200.000 mensen naar de samenvatting die ook in 2019 weer direct na afloop van de 19e etappe van de Giro d’Italia wordt uitgezonden!

NIKI TERPSTRA KLOPT IN DE OMLOOP DER KEMPEN 2005, SEBASTIAN LANGEVELD EN LAURENS TEN DAM!

VIP-PLAATSEN RESERVEREN: U EN/OF UW GASTEN IN GASTENAUTO’S IN VOLGERSKARAVAAN!

UW GASTEN UITNODIGEN OM: Samen met u of apart, plaats te nemen in een van de auto’s in de volgkaravaan. En op die manier de sfeer en spanning IN de wedstrijd, dus van zeer dichtbij, aan den lijve te kunnen ervaren. Een werkelijk prachtige ervaring!

DIONBEUKEBOOM_SCHREEUW_ICON

[metaslider id=2470]

* Maar ook als u specifieke wensen en gedachten heeft waarmee u uzelf, uw relaties of uw personeel een héél groot plezier doet, dan zijn deze bespreekbaar.

__________________________________________________________________________________________________________

U wilt toch óók gebruik maken van de enorme media-aandacht en de publieke belangstelling voor ons evenement? Tegelijkertijd samen met uw relaties, personeel of collega’s informeel en/of actief van deze prachtige wielerdag genieten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de diverse Hospitality-mogelijkheden, de ontelbare maatwerk-sponsoring- en/of advertentie-mogelijkheden, inclusief de daarbij behorende priviléges voor ù, en voor uw relaties.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP VOOR DE VELE MOGELIJKHEDEN:

STICHTING OMLOOP DER KEMPEN TEAMLEDEN SPONSORING:

John van den Akker stuur bericht
Henry van den Biggelaar stuur bericht
Ton Emmen stuur bericht
Hans Louwers stuur bericht
Willem Bergmans stuur bericht
Frank van Gaalen stuur bericht

_________________________________________________________________________________________________________