HOSPITALITY

VIP2017_1

Als organisator van het Zuid-Oost Brabants grootste wielerevenement en, na de Ronde van Noord-Holland, Nederlands oudste klassieker [ sinds 1948 ], bieden wij u en uw bedrijf ook de optie om uw relaties en/of personeel in de watten leggen. Zo kunt u hen van een prachtige, gezellige, sfeervolle en sportieve wielerdag laten genieten door bijvoorbeeld:

ZONDAGMORGEN: ACTIEF DEELNEMEN AAN DE TOEREDITIE!

BEDRIJVENTEAM / RELATIES / GASTEN / COLLEGA’S: ’s Ochtends vanaf 08:00 uur en voorafgaand aan de afwachtingswedstrijden, de doorkomsten en de finish van de wielerklassieker in de KNWU TOPCOMPETITIE 2018 uw relaties uw personeel of met uw collega’s als groep deelnemen aan de 11e NTFU Toereditie van de 70e SIMAC Omloop der Kempen! Hierbij is er de keuze uit 3 afstanden t.w. 65/100 en 165 KM! Ook kunnen de deelnemers als bedrijf of als vereniging rijden met exclusieve en hoogkwalitatieve BioRacer-shirts met daarop prominent UW EIGEN LOGO en uiteraard #ODK70 20.05.2018. De NTFU-Toereditie brengt u en uw relaties, net zoals de Elite-Heren en Elite-Dames in onze klassiekers, tot diep in onze schitterende Kempen! De sportiefsten van uw relaties zullen de langste afstand willen fietsen. Daarbij passeren zij ondermeer de Nederlandse grens om daarbij zelfs ook een deel in de Belgisch Kempen te rijden. Voor de minder geoefende, of minder getrainde sportievelingen is er de mogelijkheid om de kortere afstanden 65 en 100 km te rijden. Maar ook zij zullen getrakteerd worden op een prachtig parcours in onze schitterende grensstreek; ‘De Kempen’. En vanzelfsprekend worden ook zij onderweg goed opgevangen op een van de rustplaatsen aan het parcours in een van de 23 dorpen [ 165 km ] die zij zullen ontdekken. Deze arrangementen kunt u gedetailleerd opgeven middels het groepsarrangement-formulier: INSCHRIJVING *(Mocht u er niet helemaal uitkomen en/of heeft u vragen? Neem dan a.u.b. gerust contact op met een van de onderstaande contactpersonen).

[metaslider id=”5003″]

 

ZONDAGMIDDAG: INFORMEEL GENIETEN VAN SPORT EN SFEER!

GASTEN / RELATIES: Samen met u aanwezig te zijn op de sfeervolle aankomst-locatie aan de Dorpstraat in Veldhoven. In of rondom de aldaar direct aan de finish opgestelde VIP-tent, kunt u onder het genot van een hapje en een drankje genieten van de altijd unieke wieler-ambiance tijdens de wedstrijden die voorafgaan aan de eerste doorkomst en de finish van de Elite-Dames waar in het verleden bekende renster ons podium betraden. Daarbij ondermeer meervoudig wereldkampioene Leontien van Moorsel. Kersvers Nederlands èn Wereldkampioene op weg 2017 in het Noorse Bergen; Chantal Blaak [2e in 2010], Europees Kampioene op de weg 2017 in het Deense Herning; Marianne Vos [2 x 1e in 2010 èn 2011] en kersvers wereldkampioene tijdrijden 2017; Annemiek van Vleuten [1e in 2015].

In de loop van de middag om ± 15:30 uur volgt de apotheose. Dan passeert het peloton van de Elite-Mannen 2 x de finish om bij de derde doorkomst te finishen na ±190 km wedstrijd in hun klassieker die meetelt in de KNWU TOPCOMPETITIE. Nagenoeg alle renners die in voorgaande jaren op ons podium stonden werden vaak snel daarna professional. Dit bevestigt de waarde van winst in de Omloop der Kempen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan renners zoals; Joop Zoetemelk, Hennie Kuiper, Jean-Paul van Poppel, Niki Terpstra, Mathew Hayman [ AUS ], Sebastian Langeveld, Laurens ten Dam en Lars Boom. Er wordt dan ook uitgebreid verslag gegeven op het TV door de internationale en zeer populaire sportzender: EUROSPORT 1. In 2017 keken zelfs bijna 200.000 mensen naar de samenvatting die direct na afloop van de 19e etappe van de Giro d’Italia werd uitgezonden!

VIP-PLAATSEN RESERVEREN GASTENAUTO’S IN VOLGERSKARAVAAN!

UW GASTEN UITNODIGEN OM: Samen met u of apart, plaats te nemen in een van de auto’s in de volgerskaravaan. En op die manier de sfeer en spanning IN de wedstrijd, dus van zeer dichtbij, aan den lijve te kunnen ervaren. Een werkelijk prachtige ervaring!

DIONBEUKEBOOM_SCHREEUW_ICON

[metaslider id=2470]

* Maar ook als u specifieke wensen en gedachten heeft waarmee u uzelf, uw relaties of uw personeel een héél groot plezier doet, dan zijn deze bespreekbaar.

__________________________________________________________________________________________________________

U wilt toch óók gebruik maken van de enorme media-aandacht en de publieke belangstelling voor ons evenement? Tegelijkertijd samen met uw relaties, personeel of collega’s informeel en/of actief van deze prachtige wielerdag genieten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de diverse Hospitality-mogelijkheden, de ontelbare maatwerk-sponsoring- en/of advertentie-mogelijkheden, inclusief de daarbij behorende priviléges voor ù, en voor uw relaties.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP VOOR DE VELE MOGELIJKHEDEN:

STICHTING OMLOOP DER KEMPEN TEAMLEDEN SPONSORING:

John van den Akker stuur bericht
Henry van den Biggelaar stuur bericht
René van de Velden stuur bericht
Hans Louwers stuur bericht
Willem Bergmans stuur bericht
Frank van Gaalen stuur bericht

_________________________________________________________________________________________________________