SPONSOREN, ADVERTEERDERS EN SYMPATHISANTEN EN ONTELBARE VRIJWILLIGERS MAKEN DIT ALOM GEPREZEN TOPSPORT-EVENEMENT MET ONGEKENDE MEDIA-AANDACHT MOGELIJK! MAAR OOK Ú KUNT ONS OOK STEUNEN DOOR NU VRIEND(IN) VAN DE OMLOOP DER KEMPEN TE WORDEN. UW BETROKKEN VRIENDSCHAP ZAL WARM ONTHAALD ÈN BELOOND WORDEN!

AL VANAF ZATERDAGAVOND 18 MEI 17:00 UUR staat Veldhoven voor alweer de 71e keer opnieuw geheel in het teken van hoogwaardige wielersport! Vanaf 17:00 uur zullen alle deelnemende (UCI-) vrouwenteams en hun rensters aan het publiek worden voorgesteld tijdens de ploegenpresentatie op de kiosk op De Plaatse. Een uur later, om exact 18:00 uur, zal vervolgens het startschot klinken voor deze UCI Elite-Vrouwen, Elite- en Beloften- voor hun dit jaar gelukkig weer op de klassiekerkalender teruggekeerde wedstrijd; de 23e GP GROENEN Groep! Deze weer als volwaardige klassieker te verrijden wedstrijd gaat in 2019 over 7 grote rondes over een totale afstand van maar liefst 120 km! In afwachting van de eerste van 3 doorkomsten van de vrouwen rijden de Amateurs/Sportklasse hun criterium over 60 km door de straten van Veldhoven-Dorp. Rond de klok van 21:00 uur zal bekend zijn wie haar naam, net zoals die van al die aan haar voorgaande wielergrootheden zoals daarbij ondermeer; Leontien van Moorsel, Marianne Vos en Annemiek van Vleuten, zal kunnen toevoegen aan onze rijkelijk gevulde erelijst van Nederlands oudste vrouwenklassieker!

Daags nadien volgt uiteraard dé hoofdschotel van dit Wielerweekend; de 71e editie van de SIMAC Omloop der Kempen! Met vanaf 11:00 uur de ploegenpresentatie op de kiosk op De Plaatse. En vanaf 12:00 zullen zij vertrekken voor hun klassieker in de Topcompetitie over in totaal 186 km!

Het wielerfeest dat nóóit, maar dan ook nóóit, van de wielerkalender zal mogen verdwijnen. Daarover kan niemand het oneens zijn. Ieder jaar zijn wij [ Stichting Omloop der Kempen ] maandenlang druk in de weer om de benodigde begroting rond te krijgen om deze geweldige wielerdag te kunnen organiseren. Samen met al onze vrijwilligers. Al jarenlang zetten zij zich met hart en ziel in om deze wielerklassieker met zo’n enorm lange traditie en de meest indrukwekkende erelijst van Nederland op het niveau te brengen èn te houden, dat hoort bij de statuur van ‘Kempens Mooiste’. Mensen die het wielrennen stuk voor stuk een warm hart toedragen. Al deze liefhebbers willen de SIMAC Omloop der Kempen de uitstraling blijven geven die dit Monument van Wielersport verdient. Dat wilt u toch ook? Meldt uzelf, of uw vereniging ook aan zodat wij ook nóóit handen tekort zullen komen. En/of wordt onze vriend(in)! Profiteer van uw vriendschap en maak daar bovenop ook kans op prachtige prijzen!

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

WORD OOK VRIEND(IN) VAN DE OMLOOP!

Want U kunt ons namelijk niet alleen als vrijwilliger, maar ook al vanaf € 50,- en/of financieel ondersteunen door een VRIENDSCHAP met ons aan te gaan en zo VRIEND(IN) VAN DE OMLOOP  te worden. Misschien als onderneming maar vooral als particulier en/of wielerliefhebber. U bent al onze ZILVEREN VRIEND vanaf slechts € 50,- en onze GOUDEN VRIEND voor € 100,-.  Als Gouden Vriend ontvangt u een VIP-uitnodiging voor een gezellig samenzijn tijdens de wedstrijddag. Onder het genot van een hapje en drankje zit u eersterangs bij de door- en aankomsten van de diverse wedstrijden. En?

 

BOVENDIEN MAKEN AL ONZE VRIENDEN IN 2019 KANS OP DEZE 3 WERKELIJK SCHITTERENDE PRIJZEN:

 

 

1) VIP-ARRANGEMENT T.B.V 2 PERSONEN: DE KOERS VOLGEN IN DE KOERS! BELEEF DE HECTIEK VAN DE STRIJD IN EEN VAN DE AUTO’S IN DE VOLGERSKARAVAAN!

Als mogelijk winnaar van dit VIP-TREATMENT. De koers volgen vanuit één van de vele volgauto’s in de volgerskaravaan. Met uw neus middenin de strijd en hectiek. Een unieke belevenis! Het arrangement niet gewonnen? Geen probleem. Gewoon komen. En vergeet uw vrienden niet. TOT ZIENS OP ZATERDAGAVOND 19 MEI!

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

2) HET PRACHTIGE FOTOBOEK VAN EX-PROF ÈN VASTE TOPCOMPETITIE-FOTOGRAAF: LEON VAN BON: ‘FOR THE LOVE OF MY BIKE’

Naast de in onze optiek hoofdprijs; het ‘VIP-Arrangement maakt u ook kans op dit schitterend fotoboek van ex-prof en de vaste fotograaf van de KNWU Topcompetie; Leon van Bon: For the love of my bike’. Ú kunt hem winnen!

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

3) NU AL COLLECTORS ITEM: HÈT #ODK70 JUBILEUMSHIRT 70e SIMAC OMLOOP DER KEMPEN VAN AGU:

Onze jubileum-editie in 2018 ging niet zomaar voorbij. Ter ere daarvan werd een eigen jubileum-shirt van het gerenommeerde merk AGU ontworpen. Dit shirt is direct vanaf het moment dat wij dit bekendmaakten een collectors-item geworden. En u kunt dit unieke shirt dus zelfs winnen door onze vriend(in) te zijn of nu te worden!

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

HOE WORD U ONZE VRIEND(IN) ?

U wilt toch ook vriend(in) van de Omloop der Kempen worden? Stuur ons dan nu een email met uw gegevens: vriendenclub@omloopderkempen.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

VRIEND(IN) WORDEN KAN OOK SNELLER EN NÓG EENVOUDIGER:

Maak omgaand € 50,- over als u onze ZILVEREN VRIEND wilt worden of € 100,- als u onze GOUDEN VRIEND wilt worden op bankrekeningnummer 153645016 [ IBAN: NL88RABO 0153645016 ] ten name van Stichting Omloop der Kempen, onder vermelding van VRIEND VAN DE OMLOOP.  De door u gewenste naamsvermelding* op onze website of in onze in 2018 opnieuw uitermate aantrekkelijke Omloopkrant #ODK71 *( Of géén naamsvermelding als u graag onze vriend(in) wilt worden, maar liever anoniem ).

Bij voorbaat dank voor uw warme vriendschap! 

Namens de Stichting Omloop der Kempen. We zien en spreken u graag op zaterdag de 18e en/of op zondag 19 mei! Tot dan!

Deel dit bericht op: