SPONSOREN, ADVERTEERDERS EN ONTELBARE VRIJWILLIGERS MAKEN DIT ALOM GEPREZEN TOPSPORT-EVENEMENT MET ONGEKENDE MEDIA-AANDACHT MOGELIJK! MAAR OOK Ú KUNT ONS OOK STEUNEN DOOR NU VRIEND(IN) VAN DE OMLOOP DER KEMPEN TE WORDEN. UW BETROKKEN VRIENDSCHAP ZAL WARM ONTHAALD ÈN BELOOND WORDEN!

ZONDAG 20 MEI 2018 staat Veldhoven weer in het teken van hoogwaardige wielersport, de 70e editie van de SIMAC Omloop der Kempen. Het wielerfeest dat nóóit, maar dan ook nóóit, van de wielerkalender zal mogen verdwijnen. Daarover kan niemand het oneens zijn. Ieder jaar zijn wij [ Stichting Omloop der Kempen ] maandenlang druk in de weer om de benodigde begroting rond te krijgen om deze geweldige wielerdag te kunnen organiseren. Samen met al onze vrijwilligers. Al jarenlang zetten zij zich met hart en ziel in om deze wielerklassieker met zo’n enorm lange traditie en de meest indrukwekkende erelijst van Nederland op het niveau te brengen èn te houden, dat hoort bij de statuur van ‘Kempens Mooiste’. Mensen die het wielrennen stuk voor stuk een warm hart toedragen. Al deze liefhebbers willen de SIMAC Omloop der Kempen de uitstraling blijven geven die dit Monument van Wielersport verdient. Dat wilt u toch ook? Meldt uzelf, of uw vereniging ook aan zodat wij ook nóóit handen tekort zullen komen. En/of wordt onze vriend(in)! Profiteer van uw vriendschap en maak daar bovenop ook kans op prachtige prijzen!

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

WORD OOK VRIEND(IN) VAN DE OMLOOP!

Want U kunt ons namelijk niet alleen als vrijwilliger, maar ook al vanaf € 50,- en/of financieel ondersteunen door een VRIENDSCHAP met ons aan te gaan en zo VRIEND(IN) VAN DE OMLOOP  te worden. Misschien als onderneming maar vooral als particulier en/of wielerliefhebber. U bent al onze ZILVEREN VRIEND vanaf slechts € 50,- en onze GOUDEN VRIEND voor € 100,-.  Als Gouden Vriend ontvangt u een VIP-uitnodiging voor een gezellig samenzijn tijdens de wedstrijddag. Onder het genot van een hapje en drankje zit u eersterangs bij de door- en aankomsten van de diverse wedstrijden. En?

 

BOVENDIEN MAKEN AL ONZE VRIENDEN IN 2018 KANS OP DEZE 3 WERKELIJK SCHITTERENDE PRIJZEN:

 

1) VIP-ARRANGEMENT TIJDENS DE FEESTELIJKE PINKSTERPARTY OP ZATERDAGAVOND!

Als mogelijk winnaar van dit VIP-TREATMENT kunt u kosteloos consumpties gebruiken tijdens ons jubileum-PINKSTERPARTY met DJ Jordy Graat als smaakmaker van de avond! Eindelijk weer eens een ongeremd feestje in Veldhoven voor iedereen. Het arrangement niet gewonnen? Geen probleem. Gewoon komen. En vergeet uw vrienden niet. TOT ZIENS OP ZATERDAGAVOND 19 MEI!

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

2) HET PRACHTIGE EN GESIGNEERDE BOEK: OVER KASSEIEN EN KIEZELSTROKEN VAN MARTIJN SARGENTINI

Naast de in onze optiek hoofdprijs het ‘VIP-Arrangement tijdens de PINKSTERPARTY op zaterdagavond 19 mei, maakt u ook kans op dit schitterend gearchiveerde naslagwerk over onontdekte kassei- en kiezelstroken in Nederland van Martijn Sargentini. En ú kunt hem winnen!

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

3) HÈT #ODK70 JUBILEUMSHIRT 70e SIMAC OMLOOP DER KEMPEN VAN AGU:

Onze jubileum-editie gaat niet zomaar voorbij. Ter ere daarvan hebben wij een eigen jubileum-shirt van het gerenommeerde merk AGU ontworpen. Dit shirt is vanaf het moment dat wij dit bekendmaakten al direct een collectors-item. En u kunt dit unieke shirt dus zelfs winnen door onze vriend(in) te zijn of nu te worden.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

HOE WORD U ONZE VRIEND(IN) ?

U wilt toch ook vriend(in) van de Omloop der Kempen worden? Stuur ons dan nu een email met uw gegevens: vriendenclub@omloopderkempen.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

VRIEND(IN) WORDEN KAN OOK SNELLER EN NÓG EENVOUDIGER:

Maak omgaand € 50,- over als u onze ZILVEREN VRIEND wilt worden of € 100,- als u onze GOUDEN VRIEND wilt worden op bankrekeningnummer 153645016 [ IBAN: NL88RABO 0153645016 ] ten name van Stichting Omloop der Kempen, onder vermelding van VRIEND VAN DE OMLOOP.  De door u gewenste naamsvermelding* op onze website of in onze in 2018 opnieuw uitermate aantrekkelijke Omloopkrant #ODK70 *( Of géén naamsvermelding als u graag onze vriend(in) wilt worden, maar liever anoniem ).

Bij voorbaat dank voor uw warme vriendschap! 

Namens de Stichting Omloop der Kempen. We zien en spreken u graag op zaterdag de 19e en/of op zondag 20 mei! Tot dan!

Deel dit bericht op: